Over Mark

Mark Dekker werd in de buurt van Rotterdam in 1982 geboren. Het jaar waarin de Falklandoorlog plaatsvond, Bettine Vriesekoop Europees Kampioen tafeltennis werd, de bevolking van China de 1 miljard oversteeg, Grace Kelly kwam te overlijden en de eerste emoticons werden bedacht.

Mark groeide op in de omgeving van het historische stadje Brielle. Hij studeerde in 2006 af in Recht & Bedrijfsmanagement aan Tilburg University waarna hij zijn inzicht en talent ontwikkelde om als presentator, als programmamaker en met improvisatietheater verbinding te maken en op bijzondere en luchtige manier een bijdrage te leveren aan doelen van organisaties. Door bijvoorbeeld met energizers en interactie de medewerkers écht in beweging te krijgen. Zodat de deelnemers bij de les blijven, de deelnemers betrokken worden bij hetgeen zich op de vloer afspeelt en het geheel op laagdrempelige wijze zorgt voor een leuke sfeer tijdens uw evenement. Jouw bijeenkomst start vol energie. Of eindigt met een samenvattende dagafsluiting waarin met humor reflecteerd wordt op de inhoud. Vaak met een knipoog, altijd met respect. De borrel begint in elk geval met een flinke dosis gezelligheid. Er wordt de volgende dag wordt hoe dan ook over nagepraat bij de koffieautomaat.

Mark heeft veel gereisd en was woonachtig en werkzaam in o.a. de VS, Australië en Nieuw Zeeland. Internationale settings en Engelstalige optredens zijn een specialiteit geworden. Wist je trouwens dat hij met de Rainbow Warriors in 2016-2017 Nederlands kampioen theatersport was?

Naast zijn werk voor Mark Dekker Productions is Mark momenteel voor een aantal uur per week aangetrokken als programmamaker bij de Kennismakerij in Tilburg. Het is de proeftuinbibliotheek van de Bibliotheek Midden-Brabant waar hij met collega-programmamakers en samenwerkingspartners op innovatieve wijze vormgeeft aan Bibliotheek Nieuwe Stijl.