Over Mark

Mark groeide op in de omgeving van het historische stadje Brielle. Hij studeerde in 2006 af in Recht & Bedrijfsmanagement aan Tilburg University, waarna hij zijn inzicht en talent ontwikkelde om als presentator, als programmamaker en met improvisatietheater verbinding te maken en op bijzondere en luchtige manier een bijdrage te leveren aan doelen van organisaties. Door je publiek en deenemers écht in beweging te krijgen.

Dagvoorzitter en presentator
Vanuit interactiviteit, betrokkenheid en energie steekt Mark het dagvoorzitterschap in. Zodat de informatie beklijft bij de deelnemers, het publiek betrokken wordt bij het thema en het geheel op laagdrempelige wijze zorgt voor een onvergetelijke sfeer tijdens uw evenement.

Improvisatietheater
Jouw bijeenkomst start vol energie. Of eindigt met een samenvattende dagafsluiting waarin met humor gereflecteerd wordt op de inhoud. Vaak met een knipoog, altijd met respect. Zie als als een optreden à la BNNVARA's De Lama's, maar dan geheel in het teken van jouw thema.

Trainingen
Mark geeft trainingen op basis van improvisatietechnieken. Om deelnemers op originele wijze te laten werken met thema's op de werkvloer zoals samenwerken, werkgeluk, teambuilding en omgaan met het overwachte. Het is laagdrempelig, leerzaam en vooral heel leuk.

PowerPoint Karaoke
Wil je ook zelfverzekerd en spontaan kunnen presenteren? Bij PowerPoint Karaoke ontdek je stapsgewijs hoe je creativiteit en structuur succesvol kan inzetten bij elke presentatie. Bekijk voor de mogelijkheden en boekingen de website www.powerpointkaraoke.nl .

Wat je ook kiest, de naborrel begint in elk geval met een flinke dosis gezelligheid. En er wordt de volgende dag wordt hoe dan ook over nagepraat bij de koffieautomaat. Meer informatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.