"Mark bruist van de creatieve ideeën en originele formats. Als slotonderdeel van een inhoudelijke bijeenkomst over een nieuw strategisch plan slaagden hij erin om op zeer gevatte wijze een theatrale samenvatting te geven, met de juiste toon en performance, inspelend op de setting. Het publiek was aangenaam verrast, liet zich geamuseerd meenemen in de ludieke scènes en werd gewaardeerd om hun input. Geweldig om te zien en ervaren hoe het echt een meerwaarde heeft voor een bijeenkomst!”

"Mark is met zijn talent een zeer prettige aanvulling op de verandertrajecten die ik doe om een organisatie een gezonde spiegel voor te houden. Hierbij wordt humor, interactie gecombineerd met een goed inzicht in wat het bedrijf nodig heeft. Van intake tot en met de uitvoering is alles goed verzorgd en de persoonlijke samenwerking is zeer prettig. Ik kan Mark erg aanbevelen wanneer je nét iets meer wilt. Samenwerken met hem leidt altijd tot verras-sende resultaten en enorme waardering van personeel."

"Ik heb met Mark gewerkt toen hij dagvoorzitter was bij het veiligheidsymposium van COC en AmsterdamPinkPanel. Het was erg prettig dat hij van te voren meedacht bij alle stappen van het symposium en hoe de dag zo soepel mogelijk zou verlopen. Hij warmde de zaal eerst op een vrolijke manier op, waardoor iedereen erg actief mee deed tijdens alle onderdelen van het symposium. Tijdens de dag voelde Mark goed aan wat de zaal belangrijk vond en waar meer of minder tijd voor genomen kon worden."

"De activiteit voor onze medewerkers werd tot op het laatste moment geheim gehouden. Er vormden zich gespannen gezichten toen bekend werd gemaakt dat het ging om workshops theater-sport. Met veel zorg en geduld werden er per groep oefeningen gedaan. Het eindresultaat werd per groep gepresenteerd en de spanning bleek volledig verdwenen. Afsluitend speelden de acteurs nog een hilarische scène over een vrijwilliger en haar hulphond. Het leidde tot een enthousiast applaus."

"Mark was de dagvoorzitter voor onze medewerkersdag. Hij is een enthousiaste en zeer gedreven professional die tijdens de voorbereidingen goed heeft begrepen wat het doel en onze wensen waren. Van deelnemers hoorden we terug dat ze genoten hebben van zijn optreden en onze directeur vond hem heel professioneel en kundig. Hij speelde telkens goed in op een ontstane situatie. Mark heeft aan onze dag echt een toegevoegde waarde geleverd op een fijne persoonlijke manier met de juiste humor."

"Als OR hebben we Mark ingehuurd voor onze jaarlijkse thema-avond. De leden hebben de avond als zeer geslaagd ervaren: ‘top, supercool en hilarisch’. We hebben geconcludeerd dat met improvisatietheater de boodschap goed overkomt en vooral blijft hangen! Na dit succes heeft de OR besloten Mark en zijn collega's dit jaar terug te vragen. Ook tijdens deze voorbereidingen gaat Mark weer enthousiast en stimulerend te werk. We
kijken alweer uit naar de aankomende bijeenkomst!"