Welkom

Jouw organisatie wilt nieuwe kernwaarden presenteren, een teambuildingsactiviteit, een interactieve quiz, een impactvolle kick-off van een bedrijfsproces of een unieke afsluiting van een verandertraject. Of aan de slag met principes van samenwerken, presenteren en communicatie, het bieden van educatie of verrassen met iets geheel anders. Je bent bij markdekker.nl aan én op het juiste adres.

Mark Dekker Productions levert presentatoren en dagvoorzitters, verzorgt optredens en trainingen improvisatietheater en host, organiseert en bedenkt programma's en evenementen. De toegepaste mogelijkheden met onze vormen zijn eindeloos. Voor doeleinden van pure entertainment of juist zodat de inhoudelijke thematiek van jouw event beklijft bij de bezoekers.

Wij denken graag met je mee om het maximale uit jouw bijeenkomst te halen. Lees testimonials van opdrachtgevers om een indruk te krijgen van de impact van onze diensten. Of bekijk de fotocollages op Facebook . En neem vrijblijvend contact op om jouw eigen wensen te bespreken.